Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο της ΠΕΠΠ της 15-11-2023, αποφάσισε την προκήρυξη Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣΚ με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  4. Εκλογή Προέδρου Ελεγκτικής Επιτροπής
  5. Εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής
  6. Εκλογή νέας Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής

Παρακαλούμε τα μέλη μας να δώσουν το παρόν στην Γενική Συνέλευση για την απαραίτητη ύπαρξη απαρτίας. Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με μειωμένη απαρτία την ίδια μέρα στις 20:00.

Αν κάποιο μέλος μας, επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές παρακαλείτε να το πράξει εγγράφως με αίτησή του και να το αποστείλει στο email του Συνδέσμου μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2024. Η αίτηση υποψηφιότητας η οποία σας επισυνάπτεται θα πρέπει να συνοδεύεται από ποινικό μητρώο του ενδιαφερομένου και υπεύθυνη δήλωση.

 

Για την Ε.Ε.