Δελτίο Τύπου 14/02/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας ευχαριστεί θερμά τα μέλη που παρευρέθησαν στη κοπή πίτας του Συνδέσμου στη Χρυσούπολη στις 28/01/2019 κι εύχεται σε όλα τα μέλη του μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά.
  2. Όσοι διπλωματούχοι προπονητές UEFA A και UEFA B δεν έχουν παρακολουθήσει έως τώρα Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων κι επιθυμούν να το πραγματοποιήσουν, θα πρέπει να το δηλώσουν άμεσα στον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Κλεανθίδη Μάνθο (τηλ. 6945295129) έως τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.
  3. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας με έγγραφο που απέστειλε στην Π.Ε.Π.Π. κατέγραψε όλες τις παραβάσεις που παρατηρήθηκαν και παρατηρούνται στην εφαρμογή του κανονισμού των προπονητών κατά τη τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Κάτι τέτοιο ζητήθηκε από την ΠΕΠΠ απ’ όλους τους Συνδέσμους Προπονητών της χώρας.
  1. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα των πρώτων βοηθειών και της ΚΑΡΠΑ σκοπεύει να διοργανώσει σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ επιμορφωτικό σεμινάριο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το μήνα Ιούνιο για να είναι δυνατή η παρακολούθηση όσο το δυνατόν περισσότερων προπονητών.
  2. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Καραμπετάκης Νικόλαος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, όπου και απεύθυνε χαιρετισμό.
  3. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Κλεανθίδης Μάνθος και το μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής κ. Αγγελίδης Γεώργιος θα παρευρεθούν σε συνάντηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Θεσσαλονίκης στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν τα προβλήματα που ταλανίζουν το κλάδο των προπονητών.
  4. Τον ερχόμενο Μάιο, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας σκοπεύει να διοργανώσει επιστημονικό σεμινάριο. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο αυτό θα υπάρξουν σε επόμενα δελτία τύπου.
  5. Ανακοινώνουμε στα μέλη μας πως είναι υπό κατασκευή η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας. Μια ιστοσελίδα, σύγχρονη από την οποία θα μπορούν να εξυπηρετούνται όλα τα μέλη που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες, να ενημερώνονται για τα νέα των προπονητών και να προμηθεύονται έγγραφα που τους αφορούν.